FilmandMedia
(Referencia film, rendezvény, reklám, egyéb film, videó)

Üdvözöljük a FilmandMedia Professzionális Média Szolgálat honlapján!

A FilmandMedia 2005-ben alakult, munkatársaink szaktudása és szolgáltatásaink a mozgóképpiac és a multimédia egész területét - referencia, rendezvény, reklám és egyéb film, videó - lefedik.

Célunk: olyan film készítése, amely a Megrendelő üzenetét - szóljon az akár,  anyavállalatnak, saját munkatársainak, állandó ügyfélnek, vagy a potenciális megrendelői körnek - látványosan és hatásosan közvetíti.
Közös célunk elérésének biztosítéka: az együtt kialakított forgatókönyv és az általunk nyújtott professzionális szellemi, technikai infrastruktúra. 

Az Ajánlat menüpontunkban segítséget nyújtunk, hogy kiválassza üzleti érdekeinek legmegfelelőbb filmkategóriát: tájékozódhat, melyik kategóriának melyek a jellemző sajátosságai, és milyen minimális követelmények szükségesek a megvalósításhoz.

Eddigi referencia munkáinkat megtekintheti itt: Portfólió.

Üzletpolitikánk: minél több - a munkánkkal megelégedett - visszatérő megrendelő.
Ezért nem csak komplett film vagy videó-anyag elkészítését vállaljuk, hanem a Megrendelő által készített filmek, egyéb multimédiás anyagok kiegészítő vagy rész-utómunkálatait is (Szolgáltatás).

Hazai és külföldi megbízóink elismeréssel nyilatkoznak munkatársaink kreatív, segítőkész hozzáállásáról, minőségi munkánkról.

Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük!

FilmandMedia (Referencia, Rendezvény, Reklám, Egyéb Film, Videó)

Tovább

FilmandMedia (Referencia, Rendezvény, Reklám, Egyéb Film, Videó)